A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня Збройних Сил України - змагання з волейболу

        05 грудня 2023 року, напередодні Дня Збройних Сил України, учні нашого ліцею мали нагоду позмагатися учнями ліцеїв N4 та N5.       За підсумками змагань наші волейболісти зайняли I місце.          Найбільша подяка Збройним Силас України за можливість у такий складний час займатися улюбленим видом спорту та популяризувати його.

18:06 06.12.2023

ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

  6 грудня наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 5 на 6 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити дітей за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали їх покровителем і заступником. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. День Святого Миколая – свято несподіванок і дарунків.   

15:21 06.12.2023

Волонтерська акція "Лист Захиснику"

    До Дня Збройних Сил України ЗДВР Лілією Петренко, педагогом-організатором Світланою Павлюк, класними керівниками та учнівською радою "Відродження" у нашому ліцеї була проведена волонтерська акція «Лист Захиснику». Діти у своїх листах висловили вдячність і любов нашим мужнім воїнам, бажаючи всім миру, Перемоги, здоров’я, добра і радості. Кожен вислів випромінює тепло маленьких дитячих сердець та щирі емоції юних громадян нашої країни. До кожного листа учні прикріпили солодкий подарунок щоб подарувати краплинку солодкого щастя нашим непереможним Захисникам України.

14:51 06.12.2023

Єднаймося проти насилля!

   Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

13:52 06.12.2023

Заняття з елементами тренінгу на тему "Формування безпечної поведінки у дітей"

    Щорічно з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства" з метою привернення уваги учнівської молоді до проблем подолання насильства в сім’ях, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок, жорстокого поводження з дітьми, формування в свідомості школярів нетерпимого ставлення до насильства

14:03 04.12.2023

185-річниця з дня народження І.С. Нечуя-Левицького

   У ліцеї проводилися різні конкурси: конкурс на найкращий малюнок; інсценізації до творів; повідомлення про життєвий і творчий шлях; літературні вікторини, присвячені 185-річниці з дня народження І.С. Нечуя-Левицького. Приємно відзначити учнів 6-А класу (Затесана В., Герасимчук А., Проценко Д.) та ученицю 7-А класу (Свідзінська А.), які підготували свої малюнки до творів письменника-земляка і стали переможцями в одному із конкурсів "Найкращий малюнок до твору І.С. Нечуя-Левицького".

13:52 04.12.2023

ВІТАННЯ

           За підсумками проведення  ІІ етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного  конкурсу  учнівської

12:53 04.12.2023

Заняття на тему "Я знаю як спілкуватися в інтернеті #Не ведусь"

   В рамках акції "16 днів проти насилля" практичним психологом ліцею Світланою Сміщенко  разом з учнями 6-А класу було проведено заняття на тему "Я знаю як спілкуватися в інтернеті #Не ведусь". Під час уроку діти ознайомилися з небезпеками в мережі інтернет, визначили чим є для кожного користування ним, нагадали до кого можна звертатися при складних ситуаціях. Також школярів зацікавила гра "Лайк та дизлайк", котра дала змогу вкотре проговорити на нагадати правила спілкування в Інтернеті. На закінчення учні намалювали малюнок "Моя безпека в Інтернеті".

16:00 01.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено