A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Грамота за активну участь у впровадженні Всеукраїнського проєкту "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ", що створений за ініціативи президента

   Волонтерство —це можливість змінити життя інших людей та змінити світ на краще. Волонтерство під час війни є одним із найбільш важливих аспектів у забезпеченні допомоги тим, хто постраждав унаслідок конфлікту. Кожен із нас має відчути відповідальність за тих, хто потребує допомоги, тому що вони потребують нашої допомоги найбільше. Наш ліцей протягом року постійно надавав волонтерську допомогу нашим воїнам, дітям, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, переселенцям, людям, які потребували допомоги. За активну участь у впровадженні Всеукраїнського проєкту "ПЛІЧ-О-ПЛІЧ", що створений за ініціативи президента наш ліцей нагороджений грамотою Відділу освіти Жашківської міської ради.

10:13 01.01.2024

Вітаємо з Новим 2024 роком!

    Шановні працівники ліцею, батьки та учні щиро вітаємо всіх із Новим 2024 роком! Цей рік був дуже непростим для нашої країни. Ми пережили ще один рік в умовах війни, втрату близьких, руйнування. Але ми не здалися, ми продовжуємо боротися за свою свободу і незалежність. Бажаємо вам і вашим близьким щастя, благополуччя, світлих і безхмарних днів, любові та добра. Нехай у ваших домівках завжди буде затишок і тепло. Здоров'я вам та вашим близьким, радості на серці. Нехай Новий 2024 рік буде роком нашої єдності для Перемоги України, роком миру, нових можливостей та досягнень!

09:23 29.12.2023

Рукавички вдячності

    В морозний день і вітряну ніч в болотяних окопах і холодних землянках далеко від дому на бойовому посту, захищаючи територіальну цілісність України, несуть службу наші захисники. І Різдво та Новий рік вони не будуть зустрічати разом зі своєю сім’єю. Але їм так хочеться родинного тепла і затишку.

15:53 28.12.2023

ВІТАЄМО З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

     Шановні працівники ліцею, учні та батьки щиро вітаємо всіх з Різдвом Христовим! У це світле свято хочеться побажати миру і спокою в кожному домі, добра, взаєморозуміння, достатку, любові, щастя, душевної рівноваги, успіхів у всіх починаннях, побільше радості, міцного здоров'я та всіх благ! Нехай справдяться усі очікування і збудуться найзаповітніші мрії!

16:25 22.12.2023

Новорічно-Різдвяна виставка дитячих робіт

    У нашому ліцеї була проведена виставка дитячих робіт «Новорічно-Різдвяна композиція». На виставці були представлені роботи у різних техніках виконання. Були виготовлені новорічні віночки, декоровані ялинки, малюнки. Всі виконані роботи були оригінальними, нетрадиційними, майстерними, естетично оформленими. Композиції школярів були доволі ексклюзивними і викликали здивування вправністю виконання.

16:15 22.12.2023

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

   Допоки йде війна, кожен українець докладає максимум зусиль, щоб допомогти  та підтримати наших героїчних захисників,  наблизити нашу спільну Перемогу. Учні, вчителі продовжують систематично підтримувати Захисників та Захисниць України. Будь-яка допомога зараз ‒ надважлива та цінна. 

12:13 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено