A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні

     20 лютого виповнюється десять років з трагічних подій на Майдані Незалежності в Києві. У цей день ми згадуємо та вшановуємо сміливість, жертовність та патріотизм Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за майбутнє України.

16:37 20.02.2024

Важлива та надихаюча благодійна допомога для наших Захисників

     В нашому ліцеї проходила акція "Милосердя", до якої долучилися всі учасники освітнього процесу: адміністрація, педагогічний та батьківський колективи, учні учнівського самоврядування «Відродження» та класні колективи. Були зібрані надзвичайно важливі речі, які необхідні для підтримки наших мужніх воїнів: засоби гігієни, продукти швидкого приготування, запашна випічка, яку приготували працівники нашої кухні, чай, кава, печиво, домашня консервація, мед, яблука. А також, діти своїми руками виготовили обереги для підтримки наших воїнів. Учні згуртувалися з метою підтримки наших Героїв, які невтомно захищають Херсонщину в ці важкі часи. Діти не просто передали матеріальну допомогу, а своїм вчинком показали, що ми не маємо права втрачати віру і всі разом повинні робити все можливе задля підтримки наших військових й надалі, адже від цього залежить існування нашого народу. Адже благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, а добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро. Нехай ця єдність і взаємопідтримка буде найпотужнішою зброєю в наших руках і надасть сил нашим Героям боротися за наше мирне і незалежне майбутнє. Слава Україні! Героям Слава!

08:38 17.02.2024

День святого Валентина

Щорічно весь світ святкує День Святого Валентина. Багато хто любить це свято, даруючи подарунки, і хоче просто провести мило та чудово цей день. День святого Валентина – це чудове свято, аби сказати близькій людині про свої почуття, висловити вдячність чи продемонструвати прихильність.

14:42 16.02.2024

Товаристська зустріч з волейболу прсвячена до Дня закоханих

     Команда нашого ліцею 14.02.2023р.провели товариську зустріч з командою ліцею №2 з волейболу. В ході запеклої боротьби наші юні спортсмени здобули вольову перемогу над своїми суперниками. Всі учасники змагань отримали безліч позитиву.

10:33 16.02.2024

Результати фото-челенджу «Майоріє прапор України!»

  Відповідно до наказу Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради  від 11.01.2024 № 15 «Про підготовку та відзначення Дня затвердження Державного прапора України» та з метою формування в учнівської молоді почуття національної гідності, патріотизму, причетності до історії і сьогодення України, активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни. До обласного фото-челенджу  «Майоріє прапор України!» активно долучилися актив учнівського самоврядування "Відродження", команда Сокіл ("Джура") "НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ", учнівські колективи, ЗДВР Лілія Петренко, педагог-організатор Світлана Павлюк, практичний психолог Світлана Сміщенко. Вітаємо учасників фото-челенджу з отриманням дипломів!

16:38 15.02.2024

Цікаво та смачно

     З нагоди Міжнародного дня піци, що відзначається щорічно 9 лютого, для перших класів  групи продовженого дня   вихователем Гречиною Г.В.  проведено  цікавий та змістовний  виховний захід «У день піци»                     

15:59 13.02.2024

Участь у Всеукраїнській дистанційній олімпіаді в рамках Національного Фестивалю "Код Нації"

  Куріченкова Марія, учениця 11-Б класу (керівник Затишняк Тамара Федорівна) отримала диплом від Всеукраїнської дистанційної олімпіади "Найнудніша олімпіада України" організованої Національним Фестивалем "Код Нації". Головною метою цього заходу є сприяти розвитку творчих та інтелектуальних здібностей учнів, виявленню обдарованих дітей та створенню середовища, яке стимулює їхнє наукове та освітнє зростання. Бажаємо нових успіхів, віри в себе і наполегливості!!!

16:14 12.02.2024

Обласна онлайн-фотовиставка ретро та сучасних світлин «Черкащині – 70: від створення до розквіту»

   Відповідно до наказу Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради від 15.12.2023 № 83 «Про підготовку та відзначення 70-річчя утворення Черкаської області» та з метою належного відзначення ювілею, враховуючи історичну, суспільно-політичну та культурну цінність Черкаської області, а також виховання в учнівської молоді закладів освіти області патріотизму та любові до рідного краю з 1 по 31 січня проходила  обласна онлайн-фотовиставка ретро та сучасних світлин «Черкащині – 70: від створення до розквіту», присвячена 70-й річниці створення Черкаської області. До якої долучилися і учні нашого ліцею: учень 4-А класу Денис Онищенко (керівник Бондар Ніна Іванівна), старша група Сокіл "Джура" рій "НЕЗЛАМНІ ПАТРІОТИ" (керівники ЗДВР Лілія Анатоліївна Петренко та педагог-організатор Світлана Валеріївна Павлюк). Вітаємо учасників конкурсу та бажаємо нових успіхів і досягнень!

09:33 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено