A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Документи про освіту будуть у «дії», – Сергій Шкарлет

На черговому засіданні Уряду ухвалено постанову про реалізацію експериментального проєкту щодо формування та застосування електронного документа про освіту. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

15:27 07.11.2022

Фотоконкурс "КРАСА РІДНОГО КРАЮ В СВІТЛИНАХ"

    Фотоконкурс "Краса рідного краю в світлинах" була проведена відділом освіти Жашківської міської ради та    туристичним клубом «Блудний грунь» в межах комплексної туристично-краєзнавчої програми «МІЙ РІДНИЙ КРАЙ» . 

09:11 04.11.2022

Всеукраїнська акція «День юного натураліста»

      Всеукраїнська акція "День юного натураліста"  дає можливість молодому поколінню долучитися до прекрасної справи – вивчення та охорони природи рідного краю, а також визначитися у професійному виборі та впевнено крокувати до майбутнього. Дана акція проводиться щорічно починаючи з 2008 року, в останній день тижня вересня. 

08:39 04.11.2022

Разом до ПЕРЕМОГИ!

У нашому ліцеї проходила волонтерська акція "У єдності-ми сила", до якої активно долучилися всі учасники освітнього процесу. З великою шаною, повагою, і від щирого серця передано до благодійної організації "МИ ЄДИНА УКРАЇНА" продукти харчування довготривалого зберігання, консервація та засоби гігієни. Діти мають надію, що їхні листи та малюнки підтримають бойовий дух наших воїнів-земляків.

11:52 31.10.2022

Навчання в новій українській школі

     28 жовтня поточного року відбулося чергове засідання методичного об'єднання вчителів початкових класів «Дистанційне навчання як виклик часу".

15:32 28.10.2022

Зустріч із воїном ЗСУ

27  жовтня в рамках військово патріотичного виховання учнівської молоді,  відбулась зустріч із воїном ЗСУ, захисником України та учнем нашого ліцею Олександром Володимировичем Маковецьким. Учні 10 класів  не стримували емоцій, радо вітали, адже він теж навчався в нашому ліцеї. Олександр розповів майбутнім захисникам та захисницям, як наші Герої захищають свою країну, відповів на запитання, яких було поставлено дуже багато . Щирі слова подяки висловили учні та вчителі нашого ліцею. Не викликає сумнівів, що український народ вистоїть і неодмінно переможе.

08:54 28.10.2022

Всесвітній день боротьби з поліомієлітом

     Сьогодні Всесвітній день боротьби з поліомієлітом – гострим інфекційним захворюванням, яке може спричинити невиліковний параліч та навіть призвести до смерті. Хворобу викликають поліовіруси, що потрапляють до організму зазвичай через немиті руки та іноді через брудну воду.

14:41 25.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено