A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський ліцей №3
Жашківської міської ради Черкаської області

Новини

Дата: від до Скинути

Електронні інтерактивні підручники для українських вчителів

 Понад 60 посібників створила компанія EdPro за програмами МОН України для вчителів різних предметів на кожен урок програми. Загалом майже 300 підручників та книг для навчання на уроках та позашкільної роботи у 2022 році є у вільному доступі.

16:15 12.09.2022

Спортивна перемога нашої команди

У рамках, Всеукраїнського олімпійського тижня, вчителями фізичної культури Кирилюком Олександром  та Бевзюком Андрієм, були проведені з учнями 10-11 класів шахові турніри, а з 5-9 класами організовані турніри із шашок. Під час кожного уроку учні виконували веселі руханки та активні вправи. А на базі ліцею №4 був проведений турнір з волейболу, в якому наша команда, у складі: Заросінський Дмитро, Сторожук Дмитро, Ковальський Ілля, Сліпачук Богдан, Бідюк Назар, Кузьмічов Володимир здобули перемогу. Вітаємо і бажаємо нових звершень і нових досягнень!

15:50 12.09.2022

Вітаємо з Днем знань!!!

Шановні колеги, учні, батьки! Прийміть вітання з початком нового навчального року. Прийшов час повертатися до ліцею, а першокласникам вперше вступити в храм мудрості, випускникам - щоб їх останній навчальний рік став яскравим і незабутнім. Вас чекають нові знайомства, цікаві завдання, дружні однокласники, привітні вчителі. Успіхів, сил, наполегливості, енергії, добра і терпіння. Нехай кожному посміхнеться удача, стане доступною магія знань, з легкістю відкриються всі двері і наступить мир в рідній Україні. В добру путь за знаннями!

06:36 01.09.2022

Січінська Ольга 600 балів на НМТ

Найкраща нагорода і найбільша гордість для кожного навчального закладу – це висоти, яких досягають їхні учні, перемагаючи в конкурсах, олімпіадах, проєктах. Особливо приємно, коли успіхи мають випускники – майбутнє нашої   України.  Приємною новиною для нашого закладу стали результати  НМТ Січінської Ольги Олегівни, цьогорічної випускниці, золотої медалістки,  яка  отримала максимальні 600 балів з української мови, математики та історії України.  Ґрунтовні знання, уміння та навички, отримані від чудових  учителів, у поєднанні з наполегливістю, самоорганізацією та мотивацією, глибокою ерудованістю, природними здібностями допомогли їй досягнути найвищого рівня. Такий результат  – єдиний у Жашківській МТГ. Тому нам є чим пишатися. Це ще раз доводить, що ні особливі умови навчання, ні війна, ні пандемія не стають на перешкоді тим, хто хоче мати міцні знання.Щиро вітаємо Олю та її батьків! Зичимо здійснення мрій, вдалого вибору життєвого шляху, подальших успіхів у навчанні, реалізації усіх планів і задумів під мирним українським небом!

20:45 14.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено